Gemeente Holsbeek

Holsbeek Junior Sessie: Farfelu Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Farfelu betekent zoveel als maf, bizar of extravagant. In deze voorstelling gaan we dan ook voor gek, gekker, gekst! De gevatte interactie tussen multi-instrumentalist Rémi Decker en de geprojecteerde animatiefilmpjes maakt van Farfelu een next level cineconcert. Er passeert een parade van vreemde figuren, zotte machines en bizarre beestjes. Ze worden tot leven gewekt met gebonk, gepiep,...
Farfelu betekent zoveel als maf, bizar of extravagant. In deze voorstelling gaan we dan ook voor gek, gekker, gekst! De gevatte interactie tussen multi-instrumentalist Rémi Decker en de geprojecteerde animatiefilmpjes maakt van Farfelu een next level cineconcert. Er passeert een parade van vreemde figuren, zotte machines en bizarre beestjes. Ze worden tot leven gewekt met gebonk, gepiep, getsjak, geflatsj en andere klanken die muzikant Rémi Decker uit z'n mouw schudt. Je ogen zullen je oren niet geloven, maar dit gebeurt allemaal live!

Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Met Rémi Decker (multi-instrumentalist).

Samen met meter of peter, oma of opa, mama of papa of gewoon met de babysit is cultuur beleven voor kinderen in Holsbeek perfect mogelijk.

Wanneer

Prijs

€ 8,00

Waar

Buurthuis
Dorp 7, 3221 Nieuwrode (Holsbeek)

Tickets

Organisatie

Wesp

Bekijk ook