Gemeente Holsbeek

De jaargetijden - poëzieconcert Taalent in team

Op 4 december organiseert het dichterscollectief Taalent uit Holsbeek zijn jaarlijkse poëzieconcert opnieuw in de vertrouwde Koepelzaal van WZC Sint-Margaretha. Ook vertrouwd is de samenwerking van Taalent met Godfried & Co. Taalvirtuoos Godfried Kippers brengt een persoonlijke interpretatie van gedichten van het dichterscollectief en laat zich hierbij begeleiden door een paar muzikanten...
Op 4 december organiseert het dichterscollectief Taalent uit Holsbeek zijn jaarlijkse poëzieconcert opnieuw in de vertrouwde Koepelzaal van WZC Sint-Margaretha. Ook vertrouwd is de samenwerking van Taalent met Godfried & Co. Taalvirtuoos Godfried Kippers brengt een persoonlijke interpretatie van gedichten van het dichterscollectief en laat zich hierbij begeleiden door een paar muzikanten.

Poëzie van eigen bodem, geschreven door dichters van de streek, dat is Taalent. De jaargetijden zijn het thema van dit jaar, maar dat thema mag je heel ruim zien en kan zich uitrekken tot zelfs Vilvaldi. Een paar dagen voor de komst van de sint zorgt Taalent al voor lekkers, want de voorstelling wordt afgesloten met een receptie.

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

WZC Sint Margaretha, De Koepel
Kortrijksebaan 4, 3220 Holsbeek

Contact

Organisatie

Taalent Holsbeek