Gemeente Holsbeek

Puur Muziek

Zoals de titel het al verraadt, draaien onze eindejaarsconcerten puur om muziek. Verwacht dus geen uitgebreide decoraties, acteerprestaties, zangers, ludieke presentaties, lichtshows, etc. We brengen u orkestmuziek in zijn zuiverste vorm.

Vanop de tribune die vlak voor het orkest wordt geplaatst, heeft u een perfect zicht op alles wat er in het orkest gebeurt. De nabijheid van het orkest zorgt er ook voor dat onze muziek u onverstoord bereikt.

Op het programma staat spectaculaire filmmuziek, maar ook diverse pure orkestwerken en solostukken. Kortom, een spetterende avond / middag voor de echte muziekliefhebber.

Het concert duurt ±1,5 uur met een half uurtje pauze waarbij u de gelegenheid heeft om een drankje te nuttigen aan de toog.

Vanwege de beperkte plaatsen op de tribune werken we voor dit concert uitsluitend met gereserveerde tickets. Vol is vol, dus wees er snel bij!

Tickets zijn aan te vragen via het reservatieformulier op www.harmonieorkestholsbeek.be/puur-muziek. Uw reservatie is pas compleet na betaling van het toegangsgeld.

De toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon. Op zaterdag openen we de deuren om 19u30, op zondag om 10u30.

Wanneer

Prijs

€ 10,00

Waar

Buurthuis
Dorp 7, 3221 Nieuwrode (Holsbeek)

Organisatie

Harmonieorkest Sint-Maurus Holsbeek

Bekijk ook