Gemeente Holsbeek

Handpoppen - PONY kampje Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

ZOMERKAMPEN 2024


HANDPOPPEN - PONY kampje


maandag 15 tem woensdag 17 juli 2024


- voor kinderen van 3 tot 5 jaar (bij aanvang vh kampje 3 jaar zijn)
- max 8 kinderen
- 110€ voor 3 dagen
- elke dag van 10 - 15.30u
- laatste dag verwelkoming vd ouders in de DroombOhm om 15uIn samenwerking met Elke Caes van Hecht & Oprecht krijgen we bezoek van Toby, de vrolijke handpop énnn op het laatste dagje bezoek van Zamira, de rijpony ! én een mini paardje


Dag lieve kindertjes !


Ik ben Toby, de vrolijke handpop.


Heb jij zin om samen met mij op ontdekkingstocht te gaan in de wonderlijke wereld van de dieren ? Ik kan namelijk iets heel speciaals: ik kan praten met dieren ! Samen met mijn dieren- en mensenvriendjes beleven we de leukste avonturen. We zorgen ook alle dagen voor Damhert Sjorre en op woensdag komt onze échte ponyvriendin Zamira op bezoek ! We mogen haar dan mooi maken, knuffelen en wie wil, mag zelfs een ritje op de pony maken. Haar mini vriendje paardje komt ook mee en kunnen er mee gaan wandelen.


Handpop Toby en zijn Dieren DroombOhm team
Elke, Arne en LiesElke dag komen we de kinderen verwelkomen aan de parking van de Kesselberg en wandelen naar onze geliefde Bomencirkel waar we betoverd worden door een Magisch instrument, wonder boven wonder worden we hier allemaal stil van.
Luisterend naar verhalen in de gezellige Cirkel komen we helemaal op ons gemakje en ontdekken op een speelse manier yoga en delen in grote schalen onze groentjes.
We zingen 3x de klank Ohm om de Aarde, de Zon, het Water, onze mama's en papa's te bedanken voor al het lekkers.
De Aarde doet het groeien, de Zon die doet het bloeien, ..


Aangekomen aan de Poort van de DroombOhm zingen we een lied om de Poort te openen en drinken rond het Stenen Hart Kabouterthee en geven Sjorre, het Hertje eten.
Natuurlijk Knutsel Frutselen we, komt elke dag Toby, de handpop, op bezoek en maken we kans om 1 van de 3 poesjes te zien. Yala komt misschien wel knuffelen.


Om 15u is er ons fruitje aan de parking van de Kesselberg met een rustig instrumentje.


Naar goede gewoonte worden de kinderen (die willen) de laatste dag van het kampje geschminked !
De ouders komen de laatste dag op bezoek in de DroombOhm en is er om 15u een voorstelling/tentoonstelling.


Lijkt dit echt wel iets voor jou kind, schrijf dan snel in, er zijn 7 plekjes beschikbaar. Ons dochtertje Munay doet ook mee.


Hopelijk tot dan !
In de 'DroombOhm' op de Kesselberg te Holsbeek.
Gelegen in Natuurgebied met Vogels, Poezen en DamhertVOORINSCHRIJVINGEN


Voor iedereen die reeds eerder deelnam aan een kampje van de DroombOhm lopen de voorinschrijvingen nog tem 31 december 2023.


Vanaf 1 januari 2024 om 12u 's middags kan iedereen online inschrijven en vind je het inschrijvingsformulier op onze website.


Welkom om dit event te liken en te delen PRACTICA SOLEIL


Er wordt middageten en gezonde tussendoortjes meegegeven die tijdens de pauzes in grote schalen worden gelegd om de geschenken van de Bomen en de Aarde met elkaar te delen
= fruit, groenten, noten, rozijnen,..
Géén snoep, chocolade en dergelijke


uit een recensie:
'het is hier al jaren elke keer een gevecht om Florian ander fruit dan appel te laten eten. Plots eet hij ook banaan, appelsien, druiven, '


We zijn héél de tijd buiten waardoor de kinderen meer honger hebben dan anders 


??

Neem gerust bij de foto's een kijkje naar de vorige edities en blijf op de hoogte van de activiteiten door de 'DroombOhm' pagina te liken, te volgen en eventueel als eerste weer te geven om het nieuws effectief op uw facebook te ontvangen.
www.facebook.com/DroombOhm
Bij Vind ik leuk, Volgend en Delen
kan je bij 'Volgend' als eerste weergeven zodat je de info op uw pagina ziet verschijnen.
Altijd welkom om activiteiten te delen en/of een recensie achter te laten.
https://www.facebook.com/DroombOhm/reviews 

Wanneer

Prijs

€ 110,00

Waar

Droom Boom op de Kesselberg
Ijzersteenpad, 19, 3220 Holsbeek

Organisatie

DroombOhm vzw