Gemeente Holsbeek

Honing: Het wondermiddel

Maak kennis met de kracht van honing dankzij een virtueel bezoek bij een imker. Nadien wordt er getest en geproefd en maak je kruidenhoning en een verzorgend product om mee naar huis te nemen. Honing... de zoete smaak kennen we allemaal. Honingzalf, een honingmasker, een honingscrub of een ontsmettende honingcrème zijn misschien helemaal nieuw. Wist je dat in het Oude Egypte, honing als ...
Maak kennis met de kracht van honing dankzij een virtueel bezoek bij een imker. Nadien wordt er getest en geproefd en maak je kruidenhoning en een verzorgend product om mee naar huis te nemen.

Honing... de zoete smaak kennen we allemaal. Honingzalf, een honingmasker, een honingscrub of een ontsmettende honingcrème zijn misschien helemaal nieuw. Wist je dat in het Oude Egypte, honing als medicijn gebruikt werd? Tijdens een virtueel imkerbezoek verklapt An Schellekens (herboriste) je een heleboel weetjes over dit wondermiddel uit de natuur. Nadien volgt het testen en proeven en ga je zelf aan de slag. Je keert terug naar huis met je eigen kruidenhoning en een verzorgend product.

Georganiseerd door Cultuurdienst Gemeente Holsbeek, Gemeente Rotselaar

Wanneer

Prijs

€ 27,00
Basistarief: 27.00€;Reductieprijs: 20.00€

Waar

Bibliotheek Holsbeek
Gravenstraat, 3220 Kortrijk-Dutsel

Organisatie

Vormingplus Oost-Brabant