Gemeente Holsbeek

Holsbeek 20 delige yogareeks op dinsdagavond - zonder voorkennis

Zit je onder de stress ? Heb je nood aan meer ontspanning en rust in je hoofd ? In onze yogalessen vind je een harmonieus geheel van een gezonde fysieke yogabeoefening én mentale ontspanning. Het resultaat is een vitaal en gezond lichaam : fysiek, mentaal en emotioneel. We verkennen asana's (lichaamshoudingen) en we werken toe naar mooie aaneenschakelingen van oefeningen zodat we telkens van ...
Zit je onder de stress ? Heb je nood aan meer ontspanning en rust in je hoofd ? In onze yogalessen vind je een harmonieus geheel van een gezonde fysieke yogabeoefening én mentale ontspanning. Het resultaat is een vitaal en gezond lichaam : fysiek, mentaal en emotioneel.
We verkennen asana's (lichaamshoudingen) en we werken toe naar mooie aaneenschakelingen van oefeningen zodat we telkens van een logisch opgebouwde gevarieerde yogales genieten. Ademhalingsoefeningen vormen een belangrijk onderdeel van onze yogalessen. Je ervaart de vele positieve invloeden van onze ademhalingstraining zodat je makkelijker spanningen leert loslaten en dieper ontspannen. Je leert technieken om het hoofd te ontlasten van drukte, de gedachtestroom kalmeert en we voelen ons frisser in lichaam en geest.
De innerlijke rust zal je veel deugd doen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 255,00
Basistarief: 255,00 €

Waar

Sportschuur
Sint-Maurusstraat 2, 3220 Holsbeek

Contact

Organisatie

Praktijk Adamas