Gemeente Holsbeek

Helende zang- en klank dag : De kracht van het ontluiken

Naar je essentie via je stem Een warme uitnodiging om de kracht en wijsheid van helend zingen te ervaren. Geen voorkennis van zang nodig. Iedere klankdag vormt een speelse aanzet tot het ontsluieren van je stem. Alle tijd om op eigen ritme te landen en te genieten van je stem! Dankzij je toegenomen stemvibratie en lichaamsbewustzijn ontdooien geleidelijk aan ontkrachtende overtuigingen over je ...
Naar je essentie via je stem

Een warme uitnodiging om de kracht en wijsheid van helend zingen te ervaren. Geen voorkennis van zang nodig.

Iedere klankdag vormt een speelse aanzet tot het ontsluieren van je stem. Alle tijd om op eigen ritme te landen en te genieten van je stem!
Dankzij je toegenomen stemvibratie en lichaamsbewustzijn ontdooien geleidelijk aan ontkrachtende overtuigingen over je eigen stem en zingen. Je wordt bewust van het zelfhelend vermogen van je stem. Je gronding en energetische balans komt weer in harmonie. Ook in contact met anderen.
Jouw geschenk bij deelname is een toename van je veerkracht, innerlijke rust en vreugde, vitaliteit, vrijheid en de kracht om je waarheid te brengen … De grond onder je voeten wordt heel tastbaar en je stappen in het leven voller.

Je dient vooraf in te schrijven bij rob.engels@prayya.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 70,00
Basistarief: 70,00 €

Waar

InMovarte
Kerselarenweg 15, 3220 Kortrijk-Dutsel (Holsbeek)

Tickets

Organisatie

PRAYYA