Gemeente Holsbeek

Concert harmonieorkest Sint-Maurus met Barbara Dex

Concertavond van het Holsbeeks harmonieorkest Sint-Maurus met Barbara Dex als gastartieste. De avond wordt ingezet door de muzikanten van het instaporkest. Zij staan onder leiding van Laura Dechamps en laten hun muzikaal talent graag op u los. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit filmmuziek, recente hits en bekende melodieën. Na het instaporkest neemt het harmonieorkest het over onder de ...
Concertavond van het Holsbeeks harmonieorkest Sint-Maurus met Barbara Dex als gastartieste.

De avond wordt ingezet door de muzikanten van het instaporkest. Zij staan onder leiding van Laura Dechamps en laten hun muzikaal talent graag op u los. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit filmmuziek, recente hits en bekende melodieën.

Na het instaporkest neemt het harmonieorkest het over onder de lumineuze titel 'Loop naar de maan!'. Uit de belevenissen van onze gastspreker blijkt immers dat het niet zo makkelijk is om de maan te bereiken. Via allerlei wegen tracht hij er te geraken. Lukt het hem of blijft het bij vruchteloze pogingen? Zet hij voet op de maan of blijft het bij dromen? U ontdekt het op ons concert, onder de muzikale leiding van Roel Aerts.

In het afsluitende deel van ons concert ontvangen we Barbara Dex als gastartieste. Als dochter van Marc Dex kreeg Barbara de muziekgenen mee in het bloed. Hoewel ze niet meteen een eigen zangcarrière ambieerde, brachten enkele covers haar in 1991 toch in de spotlights. Een jaar later nam ze haar eerste single op en in 1993 vertegenwoordigde ze ons land op het Eurovisiesongfestival. Sindsdien bracht ze 9 albums uit in diverse muziekstijlen. Met haar prachtige stem staat ze er telkens opnieuw, vol overtuiging. Samen met ons brengt Barbara een boeiende mix van eigen nummers en covers van o.a. Shirley Bassey, Janis Joplin, Adele en Björk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; Voorverkoop: 10,00 €

Waar

Sportschuur
Sint-Maurusstraat 2, 3220 Holsbeek

Contact

Organisatie

Harmonieorkest Sint-Maurus Holsbeek

Bekijk ook