Gemeente Holsbeek

Concert met Barbara Dex

Concertavond van het Holsbeeks harmonieorkest Sint-Maurus met Barbara Dex als gastartieste. De avond wordt ingezet door de muzikanten van het instaporkest. Zij staan onder leiding van Laura Dechamps en laten hun muzikaal talent graag op u los. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit filmmuziek, recente hits en bekende melodieën. Na het instaporkest is het harmonieorkest onder leiding van Roel ...
Concertavond van het Holsbeeks harmonieorkest Sint-Maurus met Barbara Dex als gastartieste.

De avond wordt ingezet door de muzikanten van het instaporkest. Zij staan onder leiding van Laura Dechamps en laten hun muzikaal talent graag op u los. Hun repertoire bestaat voornamelijk uit filmmuziek, recente hits en bekende melodieën.

Na het instaporkest is het harmonieorkest onder leiding van Roel Aerts aan de beurt. Zij brengen een boeiend programma van uitdagende orkestmuziek. Laat u vooral verbazen en geniet van de diverse muziekstijlen.

Begeleid door ons orkest, zorgt Barbara Dex voor ambiance en sfeer in het afsluitende deel van ons concert. Samen met ons brengt ze een spetterende mix van eigen nummers en covers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; Voorverkoop: 10,00 €

Waar

Sportschuur
Sint-Maurusstraat 2, 3220 Holsbeek

Organisatie

Harmonieorkest Sint-Maurus Holsbeek

Bekijk ook