Gemeente Holsbeek

Helende zang- en klank dag : Overvloed en bedding

Naar je essentie via je stem Een warme uitnodiging om de kracht en de wijsheid van helend zingen te ervaren. Je kan hieraan deelnemen zonder enige voorkennis. Iedere klankdag vormt een aanzet tot het ontsluieren van je stem. Het is een exploratie om mindfull met je stemkleur en klanken om te gaan. Een weg in je te openen die leidt naar een groter zelfvertrouwen om stem te geven aan wie jij ...
Naar je essentie via je stem

Een warme uitnodiging om de kracht en de wijsheid van helend zingen te ervaren. Je kan hieraan deelnemen zonder enige voorkennis.

Iedere klankdag vormt een aanzet tot het ontsluieren van je stem. Het is een exploratie om mindfull met je stemkleur en klanken om te gaan. Een weg in je te openen die leidt naar een groter zelfvertrouwen om stem te geven aan wie jij bent. Je ontwikkelt een nieuwe relatie met je lichaam als jouw klank instrument.
Dankzij toegenomen stemvibratie en lichaamsbewustzijn ontdooien geleidelijk aan je ontkrachtende overtuigingen.

Je bekent kleur en je stem wordt kleurrijk. Je komt in verbinding met datgene wat zich zo graag in je wil tonen, wil laten horen.

Spelenderwijs ontspan je je lichaam en geest via beweging, ademhalingsoefeningen, stem ondersteunende yoga houdingen, klankcirkels en stilte momenten.
In relatie met het seizoen focussen we ons vandaag op 'overvloed en bedding'

Jouw geschenk bij deelname is een toename van veerkracht, innerlijke rust en vreugde, vitaliteit, vrijheid. Opgeladen wandel je weer naar buiten

Je dient vooraf in te schrijven bij rob.engels@prayya.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 70,00
Basistarief: 70,00 €

Waar

InMovarte
Kerselarenweg 15, 3220 Kortrijk-Dutsel (Holsbeek)

Tickets

Organisatie

PRAYYA