Gemeente Holsbeek

Huize Chartreuze wandelt: alleen maar toch samen

Wandelt u graag? Maar doet u dat het liefst niet alleen? Ga dan met ons mee wandelen! Jong, oud, alleen of samen....iedereen die van wandelen houdt (en zeker 10 km zonder problemen kan wandelen) is welkom! We maken een heerlijke ochtendwandeling door het Chartreuzen- en Lindenbos, waarbij Bruno (voor de liefhebber) onderweg nog het één en ander over bomen en het bos zal vertellen. De wandeling ...
Wandelt u graag? Maar doet u dat het liefst niet alleen? Ga dan met ons mee wandelen! Jong, oud, alleen of samen....iedereen die van wandelen houdt (en zeker 10 km zonder problemen kan wandelen) is welkom!

We maken een heerlijke ochtendwandeling door het Chartreuzen- en Lindenbos, waarbij Bruno (voor de liefhebber) onderweg nog het één en ander over bomen en het bos zal vertellen. De wandeling zal ongeveer 10 kilometer zijn. Na afloop is er op Huize Chartreuze een kop koffie/thee/choco.

Deelname kost 5 euro en kan ter plaatse cash of met payconic worden betaald. Inschrijven is vooralsnog niet noodzakelijk, maar we vinden het wel fijn om van tevoren even te weten dat je mee wandelt.
We verzamelen om 8.45 uur zodat we om 9.00 uur kunnen vertrekken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

Huize chartreuze
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek