Gemeente Holsbeek

Kids Natuurdag: Insecten en kriebelbeestjes Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben je graag buiten? Hou je van de natuur? Speel je graag, maar vind je het ook leuk om nog iets te leren? Ben je niet bang om je handen en kleren vuil te maken? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan naar onze Kids Natuurdag!! Het thema van deze dag is Insecten en Kriebelbeestjes. Je komt vanalles te weten over deze diertjes, door ze te zoeken, nader te bekijken en zelfs een heus hotel ...
Ben je graag buiten? Hou je van de natuur? Speel je graag, maar vind je het ook leuk om nog iets te leren? Ben je niet bang om je handen en kleren vuil te maken? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan naar onze Kids Natuurdag!!

Het thema van deze dag is Insecten en Kriebelbeestjes. Je komt vanalles te weten over deze diertjes, door ze te zoeken, nader te bekijken en zelfs een heus hotel voor ze te bouwen! We gaan het bos is, spelen spelletjes, knutselen, leren en maken vooral heel veel plezier! We maken natuurlijk ook een kampvuur waar we onze lunch eten en marshmallows boven het vuur maken.

De Kids Natuurdag vindt plaats op dinsdag 5 maart 9.00-16.00 uur. Deelname kost €50,- en is inclusief drinken, lunch en een insectenhotel dat je mee naar huis mag nemen.
De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in via huizechartreuze@outlook.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 50,00
Basistarief: 50,00 €

Waar

Huize chartreuze
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek