Gemeente Holsbeek

Huize Chartreuze vertelt...Schobbejakverhalen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Tijdens een wandeling van ongeveer 2,5 kilometer neemt verteller Fred Versonnen je mee het Chartreuzenbos in voor de mooiste, leukste, spannendste of ontroerendste verhalen. Fred Versonnen houdt van verhalen. Hij houdt ervan om ze te lezen, te schrijven, te verzamelen en vooral te vertellen. Dat doet hij op vele plekken in Europa, maar vooral in Vlaanderen natuurlijk. In een bos of ergens in ...
Tijdens een wandeling van ongeveer 2,5 kilometer neemt verteller Fred Versonnen je mee het Chartreuzenbos in voor de mooiste, leukste, spannendste of ontroerendste verhalen.

Fred Versonnen houdt van verhalen. Hij houdt ervan om ze te lezen, te schrijven, te verzamelen en vooral te vertellen. Dat doet hij op vele plekken in Europa, maar vooral in Vlaanderen natuurlijk. In een bos of ergens in een holle weg, samen met de eeuwige wind die rimpels trekt in het water…...

De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Een ticket voor kinderen tot 12 jaar kost 5 euro, voor iedereen daarboven 8 euro.

Na afloop kun je bij een gezellig kampvuur op Huize Chartreuze even bijkomen, onder het genot van een drankje natuurlijk.

Tickets voor de wandeling van 11.00 uur zijn hier verkrijgbaar:
https://www.formdesk.com/huizechartreuze/vertelwandeling22apr2019_11uur

Tickets voor de wandeling van 14.00 uur zijn hier verkrijgbaar:
https://www.formdesk.com/huizechartreuze/vertelwandeling22apr2019_14uur

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Waar

Huize chartreuze
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek