Gemeente Holsbeek

Kids Natuurdag: Moestuin Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben je graag buiten? Hou je van de natuur? Speel je graag, maar vind je het ook leuk om nog iets te leren? Ben je niet bang om je handen en kleren vuil te maken? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan naar onze Kids Natuurdag!! Het thema van deze dag is Moestuin. Je komt vanalles te weten over de moestuin. Van het zaaien tot het oogsten en opeten van de groente. We steken natuurlijk onze ...
Ben je graag buiten? Hou je van de natuur? Speel je graag, maar vind je het ook leuk om nog iets te leren? Ben je niet bang om je handen en kleren vuil te maken? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan naar onze Kids Natuurdag!!

Het thema van deze dag is Moestuin. Je komt vanalles te weten over de moestuin. Van het zaaien tot het oogsten en opeten van de groente. We steken natuurlijk onze handen uit de mouwen in een grote moestuin, maar ook in het kleine minimoestuintje dat je mee naar huis kunt nemen.
Onze lunch eten we natuurlijk bij het kampvuur, waar we ook heerlijke marshmallows roosteren!

De Kids Natuurdag vindt plaats op dinsdag 16 april 9.00-16.00 uur. Deelname kost €50,- en is inclusief drinken, lunch en een klein minimoestuintje dat je mee naar huis mag nemen.

De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je snel in via huizechartreuze@outlook.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 50,00
Basistarief: 50,00 €

Waar

Huize chartreuze
Dutselhoek, 47, 3220 Holsbeek