Gemeente Holsbeek

Kampvuurconcert - Gabriel Rios solo

We zijn fier dat we dit jaar Gabriël Rios mogen verwelkomen. Gabriel Rios bezwoer de Lage Landen voor het eerst met de prachtige single 'Broad Daylight' en de debuutplaat 'Ghost Boy', waarop hij zijn liefde voor latin, hiphop, rock en elektronica botvierde. Voor het jazzy 'The Dangerous Return' werkte hij samen met Jeff Neve en Kobe Proesmans, en nadien verkaste hij naar New York om zichzelf ...
We zijn fier dat we dit jaar Gabriël Rios mogen verwelkomen. Gabriel Rios bezwoer de Lage Landen voor het eerst met de prachtige single 'Broad Daylight' en de debuutplaat 'Ghost Boy', waarop hij zijn liefde voor latin, hiphop, rock en elektronica botvierde.
Voor het jazzy 'The Dangerous Return' werkte hij samen met Jeff Neve en Kobe Proesmans, en nadien verkaste hij naar New York om zichzelf uit te puren als songwriter. Compleet gelouterd bracht de bard in 2014 het album 'The Marauder's Midnight' uit, met het wondermooie 'Gold'. Nu is het weer tijd voor Rios op zijn puurst: helemaal alleen op het podium brengt hij een combinatie van nieuwe, onuitgegeven nummers en natuurlijk zijn klassiekers. Hij vertelt en laat je kennismaken met zijn geliefde Puerto Rica. Alle tickets zijn intussen de deur uit !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €

Waar

Kasteel van Horst
Horststraat 28, 3220 Holsbeek

Bekijk ook