Gemeente Holsbeek

Kampvuurconcert - Jef Neve & Teus Nobel

Jef Neve geeft op zaterdag 18 mei een innemend Kampvuurconcert aan het Kasteel van Horst. Bekend als veelzijdig pianist op zowel de pop-, jazz- als klassieke podia, en als componist van verschillende prijswinnende soundtracks en albums, hoeft Jef Neve nog amper geïntroduceerd te worden. Bij het maken van zijn meest recente album 'Spirit Control', deed hij voor het eerst een beroep op de jonge, ...
Jef Neve geeft op zaterdag 18 mei een innemend Kampvuurconcert aan het Kasteel van Horst. Bekend als veelzijdig pianist op zowel de pop-, jazz- als klassieke podia, en als componist van verschillende prijswinnende soundtracks en albums, hoeft Jef Neve nog amper geïntroduceerd te worden.
Bij het maken van zijn meest recente album 'Spirit Control', deed hij voor het eerst een beroep op de jonge, getalenteerde Nederlandse trompettist Teus Nobel. De verrassing was groot toen hij merkte dat Teus van grote meerwaarde was bij het maken van bepaalde songs. De samenwerking tijdens de opnames van het album was zo goed, waardoor hun muzikale en vriendschappelijke connectie allen maar groeide.
Op het programma, composities van Jef Neve en Teus Nobel zelf, in combinatie met enkele leuke jazz-standards, doorspekt met praatjes van twee verbaal heel sterke heren die elkaar op het podium uitdagen en plagen, maar vooral heel goed aanvoelen. Een plezier om naar te kijken en te luisteren!
Kinderen -12 jaar : gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: 25,00 €

Waar

Kasteel van Horst
Horststraat 28, 3220 Holsbeek

Bekijk ook