Gemeente Holsbeek

Geef darmkanker geen kans! door dokter Luc Colemont

Iedere dag verliezen 5 families in Vlaanderen een dierbare aan darmkanker. Dat zijn er 150 per maand. Nochtans is darmkanker volgens alle criteria van de WHO de “ideale ziekte” om vroegtijdig op te sporen. Indien vroegtijdig opgespoord, is de kans op genezing méér dan 90%. Er bestaat jammer genoeg nog een groot gebrek aan kennis over dit onderwerp. De mythes en misverstanden over bv. het ...
Iedere dag verliezen 5 families in Vlaanderen een dierbare aan darmkanker. Dat zijn er 150 per maand. Nochtans is darmkanker volgens alle criteria van de WHO de “ideale ziekte” om vroegtijdig op te sporen. Indien vroegtijdig opgespoord, is de kans op genezing méér dan 90%. Er bestaat jammer genoeg nog een groot gebrek aan kennis over dit onderwerp. De mythes en misverstanden over bv. het darmonderzoek zijn nog wijd verspreid. Over deze problematiek geeft dokter Luc Colemont een heldere lezing in mensentaal.

Je vindt alle informatie op de website www.kiwanistieltwinge.be. Tickets, die slecht 7,50 euro kosten, kun je via de website bestellen. Je kunt ook een mail sturen naar ons adres kiwanistieltwinge@gmail.com. Of het juiste bedrag overmaken op onze rekening BE18 2300 2019 9965 met vermelding van het aantal deelenmers.

Wil je voorag een hapje eten? Dat kan ook, bekijk hiervoor onze website.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

Prijs

€ 7,50
Basistarief: 7,50 €

Waar

Het Wagenhuis
Horststraat 28, 3220 Sint-Pieters-Rode (Holsbeek)

Organisatie

Kiwanisclub Tielt-Winge vzw