Gemeente Holsbeek

Fietsen door Holsbeek

‘Fietsen door Holsbeek’ is een nieuw uitgewerkte fietstocht door Holsbeek, netjes verpakt in een splinternieuwe brochure. De route brengt je naar twaalf bijzondere plaatsen in onze gemeente. Na elke halte krijg je een wegbeschrijving die je leidt naar de volgende plaats. Je kan op elk punt op de route inpikken, maar als je de startplek van de brochure volgt dan vertrek je aan het Kasteel van Horst.

De fietstocht starten: waar parkeer je het best?

Er zijn meerdere parkeerplaatsen mogelijk aangezien je kan inpikken waar je wil.

Enkele voorbeelden:

Wegens wegenwerken aan de tweesporenweg: aangekomen aan de Blauwmolenstraat, ga hier rechtdoor op de appelweg. Sla verder rechtsaf het Hooghuis in zodat je terug op de fietsroute uitkomt.

Spelletjes en doe-opdrachten

Voor de liefhebber zit deze brochure ook vol met spelletjes, raadsels en doe-opdrachten.
Op deze wijze ontdek je fietsgewijs, via veilige, groene, fietsvriendelijke en trage wegen, de mooiste plaatsen die onze gemeente rijk is en bezienswaardigheden waar je misschien nog nooit geweest bent.

Wedstrijd

In de brochure krijg je bij elke stopplaats informatie en een vraag waarmee je codes kan bemachtigen. Die leiden je naar de (hopelijk) juiste antwoorden waarmee je kans maakt op één van de drie manden vol met lekkere streekproducten. De antwoorden kan je tot en met 30 oktober 2024 insturen.

Hoe deelnemen?

De winnaars van de drie manden vol met lekkere streekproducten worden na afloop van de wedstrijd via mail gecontacteerd.

Waar kan je de brochure afhalen?

De brochure kan gratis worden afgehaald bij volgende locaties:

Meer informatie

Meer informatie en extra foto’s kan je vinden via www.facebook.com/fietsendoorholsbeek