Gemeente Holsbeek

Holsbeek sessies! Heb jij je tickets al?

Gepubliceerd op  wo 12 okt 2022
Ook in het voorjaar verwennen we graag de concertliefhebbers met onze Holsbeek Sessies, Holsbeek Junior Sessies en Kerk Sessie.

Fijne culturele momenten vind je nog altijd dicht bij huis. Met een reeks van avondconcerten en familievoorstellingen in het Buurthuis in Nieuwrode en met een zondags aperitiefconcert in de Sint-Catharinakerk in Kortrijk-Dutsel verwennen we de concertliefhebbers.

Holsbeek sessies

De Holsbeek Sessies zijn concerten van gezellige kleine groepen in een perfecte omkadering van het Buurthuis in Nieuwrode. Een avondvullend programma zonder pauze, met chanson, luisterlied, kleinkunst of blues.

Aankomende avondconcerten

  • 2 februari, 20u - Roland & The Believers (UITVERKOCHT)
  • 23 maart, 20u - Eva De Roovere

Holsbeek Junior Sessies

Samen met peter of meter, oma of opa, mama of papa of gewoon met de babysit is cultuur beleven voor kinderen in Holsbeek perfect mogelijk. Holsbeek Junior Sessies is een divers muzikaal programma voor 3- tot 12-jarigen, hen aangeboden in het Buurthuis in Nieuwrode.

Aankomende muzikale kindervoorstellingen

  • 1 februari, 15u - Rémi Decker met 'Farfélu'
  • 22 maart, 15u - De Reisrus (Lennaert Maes & Andries Boone)

Holsbeek Kerksessies

In het prachtige erfgoedkader van de Sint-Catharinakerk brengen we met Holsbeek Kerksessies het beste van de internationale folk- en wereldmuziekscène tot bij jou. Zachte, warme en intieme aperitiefconcerten om je zondag ideaal mee in te zetten!

Aankomende aperitiefconcerten

  • 12 maart, 11u - Naragonia Quartet

Het volledige programma en tickets vind je terug op www.holsbeeksessies.be