Gemeente Holsbeek

Ondersteunende initiatieven bij kinderwens

Weet je even niet wat doen of wil je graag je verhaal kwijt? Hieronder vind je een overzicht van initiatieven die jou kunnen verder helpen. 

Kind en Gezin

Bij Kind en Gezin kan je terecht met vragen over jouw kinderwens. Neem zeker een kijkje op de website.

Daarnaast geven ze ook informatie over hoe je gezond zwanger kan worden en waar je allemaal op kan letten? Neem een kijkje via deze link.

Ook kan je bij Kind en Gezin terecht met je opvoedingsvragen, via de kind en gezin Lijn. Dit kan tot je kind 3 jaar is, nadien kan je terecht bij het CLB. 

Kinderwens

Kinderwens is een expertisenetwerk die zich inzet vanaf het moment dat je denkt aan kinderen. Ze ondersteunen en infomeren jou op maat, met het kind centraal. Zo werken ze met zorgnetwerken met elk hun expertise. Wil je het aanbod voor ouders en zorgverleners zien? Neem dan een kijkje op hun website.

Huizen van het kind

Er zijn verschillende fysieke huizen waar ook jij terecht kan als inwoner van Holsbeek. We sommen ze hieronder voor je op. 

Huis van het Kind Leuven

Het Huis van het Kind Leuven biedt individuele gesprekken en workshops in groep aan. Daarnaast hebben ze ook een peuterspeelpunt. Meer informatie op hun website.

Huis van het Kind Aarschot

Het Huis van het Kind Aarschot biedt een peuterspeelpunt aan waar jij terecht kan met je kind. Daarnaast is er ook een spelotheek waar je tot 4 weken gratis materiaal kan uitlenen voor je toekomstige baby. Meer informatie op hun website.

Huis van het kind Rotselaar 

Het huis van het Kind Rotselaar heeft een baby- en peuterspeelpunt waar jij samen met je kind welkom bent. Daarnaast kan je bij hen terecht met al je vragen, ze helpen je graag gratis verder. Je vindt hier ook vaak interessante workshops en lezingen. Meer informatie kan je vinden op hun website.