Gemeente Holsbeek

05/11 - 14.18u UPDATE CORONAVIRUS - Dienstverlening Ecowerf-recyclageparken

Gepubliceerd op  do 05 nov 2020
Recyclageparken blijven open, herbruikbare goederen en textiel kunnen niet naar de parken worden gebracht, aanlevering asbest blijft mogelijk via het reservatieysteem

Continuïteit dienstverlening Ecowerf

De recyclageparken blijven open. Ecowerf doet er alles aan om de dienstverlening te kunnen blijven garanderen.

Herbruikbare goeden en textiel

Sinds maandag 3 november kunnen herbruikbare goeden en textiel niet meer naar de recylcageparken gebracht worden. De kringwinkels Hageland en Vites (Spit) sloten immers hun kringwinkels en brengpunten. Ook de inzameling op de parken wordt stopgezet. Dit zal minstens voor de volgende 6 weken zo zijn.
 

Aanlevering asbest

Alle andere materialen kunnen naar het recyclagepark worden gebracht. Ook asbest kan via het reservatiesysteem verder aangeleverd worden.
 

Bezoek je het recyclagepark? Hou je aan de voorwaarden om de veiligheid en gezondheid van de andere bezoekers en onze parkwachters te garanderen. De maatregelen blijven ook de komende weken gelden. Bezoek het recyclagepark enkel als dat noodzakelijk is. Draag verplicht een neus-mondmasker op alle recyclageparken in de regio van EcoWerf. Meer info via https://www.ecowerf.be/recyclageparken-containerparken-blijven-open.