Gemeente Holsbeek

Kom je in aanmerking voor de jobbonus?

Gepubliceerd op  ma 13 mrt 2023
Registreer je rekeningnummer via Mijn Burgerprofiel.

Vandaag zijn er nog 103 inwoners die via Mijn Burgerprofiel of per brief bericht ontvingen dat ze mogelijk in aanmerking komen voor de jobbonus, maar zich nog niet registreerden.

Jouw rekeningnummer registreer je in 'Mijn Burgerprofiel'. Daarvoor moet je je aanmelden met een digitale sleutel, zoals 'itsme'.

Hulp nodig bij de registratie?

Heb je hulp nodig om je aan te melden, een digitale sleutel aan te maken of je rekeningnummer digitaal in te vullen? Dan kan je terecht op het gratis infonummer 0800 61106 (elke werkdag van 9u tot 19u).

De jobbonus is een eenmalige tegemoetkoming van 700 euro. Hiermee wil de Vlaamse Regering werklozen aanmoedigen om werk te zoeken en wie minder verdient extra stimuleren om aan de slag te blijven. Verdien je als werknemer of grensarbeider minder dan 2.500 euro bruto per maand? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de jobbonus.

Alle brieven zijn verzonden naar de rechthebbende burgers die in aanmerking komen voor een jobbonus. Wie geen brief op papier of via de eBox ontving, komt waarschijnlijk niet in aanmerking.

Meer info

www.vlaanderen.be/jobbonus