Gemeente Holsbeek

Op zoek naar een gemeentelijke zaal?

Gepubliceerd op  di 01 sep 2020
Boek ze digitaal vanaf 1 september!

Op zoek naar een rustige vergaderzaal, een aangename sport- of danszaal of een leuke zaal om een feest te organiseren? Voor al deze activiteiten biedt het gemeentebestuur verschillende zalen en lokalen aan. Die kan je vanaf 1 september makkelijk online reserveren via https://reservaties.holsbeek.be.

Voordelen

Deze nieuwe manier van werken biedt veel voordelen. Via de toepassing kan je de beschikbaarheid van onze zalen makkelijk van thuis uit nagaan. Hier kan je vervolgens ook meteen je reservatieaanvraag doen. Zodra je aanvraag geaccepteerd of geweigerd is, ontvang je een e-mail in je mailbox. Bovendien kan je de reservatie ook steeds makkelijk online annuleren.

Welke zalen?

Het online-reservatiesysteem omvat de Sportschuur (met inbegrip van de danszaal en het vergaderlokaal), de polyvalente zaal van de bib en de pastorie Kortrijk-Dutsel.

Om het Buurthuis te reserveren, moet je nog wat geduld hebben. Deze zaal zal later ook te reserveren zijn.

De zaalbezetting wordt eenvoudig grafisch weergegeven zodat je meteen een goed overzicht krijgt welke zalen nog beschikbaar zijn op de door jou gewenste dag en tijdstip.

De factuur krijg je onmiddellijk in je mailbox, zodat alles snel afgehandeld kan worden.

Aan de gebruikersreglementen (tarieven, gebruiksvoorwaarden, …) verandert niets. Natuurlijk gelden er in coronatijden aangepaste regels over wat mag en wat niet mag in de gemeentelijke zalen.