Gemeente Holsbeek

Vervoerregio Leuven

Mobiliteit over de grenzen heen

Mobiliteit is een thema dat de gemeentegrenzen overschrijdt.
Met de oprichting van vervoerregio's hebben de gemeenten nu een kader waarbinnen ze kunnen samenwerken aan mobiliteitsuitdagingen.

Holsbeek behoort tot de Vervoerregio Leuven. Dat is één van de 15 vervoerregio's in Vlaanderen en telt in totaal 31 steden en gemeenten.

Opmaak mobiliteitsplan 2030

Vervoerregio Leuven ontwikkelt samen met het Vlaams gewest een nieuw mobiliteitsplan. Hierin wordt bepaald hoe de mobiliteit in onze regio tegen 2030 georganiseerd wordt.

We staan als vervoerregio voor de enorme uitdaging om inclusieve, gedragen doelstellingen te formuleren om zo de economische en demografische groei te ondersteunen met een weldoordacht mobiliteitsbeleid en duurzame ruimtelijke ordening.

Meer info bekom je via de projectgids of op de website van Vervoerregio Leuven. Op deze website kan je via een online bevraging meedenken over mobiliteitsuitdagingen- en oplossingen in onze regio.

Oplossingen in onze regio

Op korte termijn maakt de Vervoerregio plannen voor de bus, de fiets, deelsystemen, flextaxi's, overstappunten, shuttles en marktbussen. Wil je hierover meer te weten komen?
Bekijk en neem deel aan de interactieve video!

Samen werken aan mobiliteit

overzicht

Contact

Wonen en omgeving - Mobiliteit

Werken gemeentehuis van mei tot december '23
Dienst wonen en omgeving bereikbaar via achterzijde gemeentehuis
Bij voorkeur op afspraak
www.holsbeek.be/werken-gemeentehuis

Adres
Dutselstraat 153220Holsbeek
T
016 62 91 91
E-mail
verkeer@holsbeek.be

Openingsuren

Vandaag

open van 8.30 tot 12.00 uur

Morgen

gesloten
Openingsuren