Gemeente Holsbeek

Woensdagnamiddagopvang

Iedere woensdag voorzien we speelse opvang van 12u tot 18u in de gemeentelijke basisschool De Gobbel, Gobbelsrode 5 te Kortrijk-Dutsel en dit voor alle schoolgaande kinderen die naar school gaan in Holsbeek.

Hoe schrijf ik mijn kind in? 

Badge aanvragen

Op de woensdagnamiddag opvang wordt hetzelfde badgesysteem gebruikt als in de buitenschoolse opvang van de gemeentelijke basisscholen. Indien je nog geen badge hebt kan je deze makkelijk aanvragen door je kinderen te registreren via in.holsbeek.be. Meer info en hulp bij het registreren vind je in bijgevoegd document. 

Gaat je kind naar een vrije basisschool? Stuur dan een mail naar jeugd@holsbeek.be na het aanmaken van je account. Je badge zal klaargelegd worden op de woensdagnamiddagopvang. 

Wekelijkse inschrijvingen

Voor de woensdagnamiddagopvang is op voorhand inschrijven via in.holsbeek.be verplicht.

Opvanguren

Elke woensdag van 12u tot 18u. 

Prijs

2 euro per begonnen uur. Er wordt maandelijks een factuur uitgestuurd naar het e-mail adres dat je hebt opgegeven via in.holsbeek.be. Betalen kan via domiciliëring door het document (zie hieronder bij downloads) in te vullen en door te sturen naar secretariaat@gemeenteschoolholsbeek.be

Extra info

Er is geen opvang tijdens schoolvakanties en op pedagogische studiedagen.

's Middags eten we onze boterhammen, gemaakt door de ouders zelf. Om 16u voorzien we een gratis 4-uurtje.

De kinderen worden met de schoolbus naar GBS De Gobbel gebracht. Hiervoor is het van groot belang dat je je kind inschrijft voor de woensdagnamiddag opvang.